QUÈ FEM

GENERACIÓ DE NEGOCI


Des del Clúster Digital de Catalunya treballem per generar oportunitats de negoci en l’àmbit TIC amb els seus associats. Donem suport a les nostres empreses per tirar endavant nous projectes innovadors, generar oportunitats de finançament i fomentar el posicionament i la internacionalització de projectes i iniciatives en l’àmbit TIC generades a casa nostra.

PROJECTES

El Clúster Digital participa en diversos projectes d’àmbit català, estatal i europeu en termes de recerca i finançament en diversos  programes d’innovació i suport a la competitivitat.

Actualment el Clúster Digital participa en:
OPORTUNITATS DE FINANÇAMENT

Des del Clúster ajudem a les empreses associades a tirar endavant projectes a través de la recerca de Fons de finançament i donant suport a la preparació de projectes a diferents línies de subvenció.

El Clúster Digital ofereix suport tècnic per a què sorgeixin projectes en el marc del Clúster i comptin amb el finançament extern necessari.

Per aconseguir-ho realitzem:

- Jornades informatives.

- Accés de programes de finançament.

ASSESSORAMENT

El Clúster Digital posa a disposició dels seus membres un servei de recursos tècnics especialitzats per a la preparació i presentació de projectes per al seu finançament amb càrrec a fons nacionals, comunitaris i d’organismes multilaterals.

INTERNACIONALITZACIÓ

Des del Clúster Digital organitzem activitats destinades a millorar el posicionament del Clúster Digital i dels seus asssociats a nivel internacional. El Clúster Digital organitza actes propis de rellevància internacional i participa en els principals esdeveniments del sector TIC.

POSICIONAMENT I VISIBILITAT

Gestionem la representació dels nostres associats a jornades, fires i sessions que puguin ser d’interès. D’aquesta manera potenciem el posicionament i contribuïm a esdevenir un actor de referència en el sector TIC.

GENERACIÓ DE CONEIXEMENT


Des del Clúster Digital treballem per fomentar les condicions òptimes per a l’estímul a la innovació i a la recerca entre els nostres associats.

El Clúster Digital aporta coneixement als seus integrants sobre els reptes i tendències clau del mercat, per alinear-se i posar en valor les pròpies estratègies.

Per aconseguir-ho, el Clúster Digital organitza activitats encarades a detectar necessitats i reptes en sectors de demanda, noves tendència en l’àmbit TIC i aprofundir i ampliar la cartera de contactes dels nostres associats.

CAFÈ TIC AMB…

Celebrem sessions bimensuals amb experts per conèixer de primera mà les activitats, tendències i reptes de futur i estratègics d’empreses referents del sector TIC a través d’un cafè molt proper amb els seus màxims responsables.

CAFÈ TIC NOVES REVOLUCIONS

Seguint el mateix format del 'Cafè TIC amb...', aquestes sessions mostren necessitats tecnològiques concretes de sectors innovadors. Hi participen les empreses del Clúster Digital que conformen el Comitè de Noves Revolucions.

INFORMACIÓ I ACTUALITAT

Des del Clúster Digital fem ús de diverses eines per a la difusió de la seva activitat i de l’actualitat del sector. Realitzem un butlletí mensual per informar de les novetats més transcendents del sector TIC i de
l’activitat del Clúster Digital. Inscriu-te al Butlletí del Clúster.

XARXA DE PARTNERS

Organitzem sessions de networking dirigides a altres clústers, centres tecnològics europeus, associacions d’empreses, universitats i administracions públiques. L’objectiu és identificar, crear i contactar amb potencials nous partners per fomentar el coneixement TIC dins el Clúster Digital.

MEMORIES D'ACTIVITATS


Vols noves oportunitats de negoci en l’ àmbit TIC?

CONTACTE


Carrer Bilbao, 72 Edifici

Cornerstone, Ed. A

Districte 22@

08005 Barcelona

Espai Catalonia Clusters

C/ Milà i Fontanals 14, 1r-7a

08012 Barcelona

Telf: (+34) 932 381 400 ext. 1219

Mòb: (+34) 636 075 644