Presentacions de la 2ona Sessio del projecte Matriu d'Innovació LogísTIC

per Christian Moscardi,

Presentacions de la 2ona Sessio del projecte Matriu d'Innovació LogísTIC


El passat 8 d'abril es va celebrar la 2ona sessió del projecte Matriud'Innovació LogisTIC impulsat pel el Clúster Digital de Catalunya i el Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL).

Posem a la vostra disposició les presentacions d'aquesta interessant jornada al voltant de la integració de les tecnologies IoT, Big Data & Intel·ligència Artificial i Blockchain a la cadena de valor de la logística, i que va comptar amb mes de 55 participants.

El format de les tres presentacions inclou una introducció conceptual de cada tecnologia així com 2 o3 casos sobre  aplicacions reals de les mateixes en processos o etapes dela cadena de subministrament.

Per ordre de participació, podeu accedir a les diferent presentacions com segueix:

1era presentació cliqueu AQUI.

Introducció conceptual a la IOT aplicada a les cadenes de subministrament,a càrrec de l'empresa Oasys. Casos: Seguiment i traçabilitat de mercaderies i Control de mercaderies en molls de càrrega i descàrrega.

2ona presentació cliqueu AQUI.

Introducció conceptual a la BLOCKCHAIN aplicada a les cadenes desubministrament, a càrrec de l'empresa Centre Easy-UdG. Casos: Blockchain per a la millora del finançament i Digitalització amb blockchain vers la traçabilitat i gestió integral de residus en ports.

3era presentació cliqueu AQUI

Introducció conceptual al BIG DATA/IA aplicats a les cadenes de subministrament, a càrrec de l'empresa Konodrac. Casos: Aplicació de tècniques de Intel·ligència Artificial i Machine Learning adreçada a les necessitats dels actors de la cadena logística.

Gràcies a tothom perla vostra participació i no dubteu contactar amb clúster digital a través de clusterdigital@clusterdigital.cat per canalitzar les vostres preguntes o missatges adreçats als ponents i les empreses participants.

Next Generation EU

El Clúster Digital és una associació privada que engloba empreses i entitats del sector TIC catalá. el seu objectiu principal és potenciar la competitivitat dels seus membres tot posant l'accent en una nova cultura empresarial basada en la col·laboració i la innovació oberta, l'impuls de sinergies, la compartició i agregació de coneixements i la generació de projectes innovadors.

Modificar cookies