El Clúster Digital de Catalunya incorpora 7 noves empreses

El Clúster Digital de Catalunya incorpora 7 noves empreses


Penteo, Openshopen, Konodrac, Doxa Innova, Costaisa, Enterprise consulting & training i Ilimit són les 7 noves empreses que se sumen la xarxa d’innovació col·laborativa per impulsar el seu negoci i noves solucions tecnològiques.  Les noves incorporacions s’han donat a conèixer durant l’assemblea general del Clúster Digital presidida pel director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró.

D’aquesta manera, el Clúster Digital està compost actualment per una seixantena d’empreses que representen una facturació agregada de més de 500M€ i més de 15.000 treballadors. L’any 2015 preveu un increment del 25% del nombre d’empreses associades i un 100% del negoci generat per les mateixes, assolint un mínim un milió d’euros en projectes innovadors.

El Clúster Digital es troba actualment en una fase de creixement i de clara orientació a la generació de negoci per als  seus membres, tot i aprofitant la RIS3Cat (la resposta de Catalunya a l’exigència de la Comissió Europea que els estats i les regions de la UE elaborin estratègies de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent) i la creació del nou gran centre tecnològic de Catalunya, l’Eurecat.

Next Generation EU

El Clúster Digital és una associació privada que engloba empreses i entitats del sector TIC catalá. el seu objectiu principal és potenciar la competitivitat dels seus membres tot posant l'accent en una nova cultura empresarial basada en la col·laboració i la innovació oberta, l'impuls de sinergies, la compartició i agregació de coneixements i la generació de projectes innovadors.

Modificar cookies