Big Data Catalonia en el marc del Big Data Congress

per Joan Puaté,

Big Data Catalonia en el marc del Big Data Congress


El proppassat 25 d'octubre, a l'Auditori AXA de Barcelona, es celebrà una nova sessió de Big Data Catalonia, on es varen presentar les conclusions i accions realitzades des de l'inici de la iniciativa. La jornada començà a les 15:30h, s'hi exposaren casos d'èxit d’empreses i agents rellevants del sector de les dades i s'analitzaren diversos esquemes de col·laboració Public-Private-Partnership (PPP) per a facilitar el desenvolupament de serveis i la reutilització de datasets públics i privats.

El Big Data Catalonia és una iniciativa que té el suport de l'estratègia SmartCatalonia de la Generalitat de Catalunya. Proposa la creació d’un ecosistema que aglutini el màxim nombre d’empreses oferta-demanda que desenvolupen activitat al voltant de l’explotació de dades, així com descriure el sector i fer possible la interrelació entre tots els actors.

Next Generation EU

El Clúster Digital és una associació privada que engloba empreses i entitats del sector TIC catalá. el seu objectiu principal és potenciar la competitivitat dels seus membres tot posant l'accent en una nova cultura empresarial basada en la col·laboració i la innovació oberta, l'impuls de sinergies, la compartició i agregació de coneixements i la generació de projectes innovadors.

Modificar cookies